Hervormde Gemeente
Ottoland

Acties "Werkvakantie Moldavië"

Er staan verschillende acties op het programma waarmee u onze werkvakantie zou kunnen steunen.

Verkoopactie Heukelumse krakelingen:
Op vrijdagavond 3 november en zaterdagavond 4 november verkopen wij de echte Heukelumse krakelingen waarbij de opbrengst voor de werkvakantie naar Moldavië is. De jongeren komen huis-aan-huis langs in Ottoland en Goudriaan met de zakjes krakelingen (á 8 stuks). Eén zakje krakelingen kost € 3,50, twee zakjes kosten € 6,00. Wij hopen dat u onze werkvakantie ook op deze manier wilt steunen! Bent u die avonden niet thuis maar wilt u wel krakelingen van ons kopen, mail dan uw bestelling en uw adres naar werkvakantieGO@gmail.com. Of neem contact op met Maaike van Wijk.

Kledinginzameling:
Op maandagavond 20 november zullen wij in Ottoland en Goudriaan tweedehands kleding inzamelen, waarbij de opbrengst voor de werkvakantie naar Moldavië is. Volgende week zullen we voor deze actie huis-aan-huis een speciale vuilniszak in de brievenbus doen. Wij hopen dat u ons wilt helpen door de kleding in deze vuilniszak (een gewone vuilniszak mag ook, géén doos) goed dichtgebonden, die avond voor 18.00 uur aan de weg te zetten. Wat mag er in de vuilniszak? Het volgende, mits het niet kapot is: * Kleding * Lakens * Dekens * Gordijnen * Knuffelbeesten * Schoenen (per paar) * Riemen/ceintuurs * Handtassen *

Rommelmarkt:
Op zaterdag 7 april 2018 is het weer zover; de rommelmarkt van Goudriaan! Wij mogen de rommelmarkt deze keer voor de werkvakantie naar Moldavië organiseren. Wilt u ons helpen door 'rommel' te bewaren? Er zijn verschillende momenten om uw 'rommel' aan te bieden:
- Op zaterdag 11 november en zaterdag 2 december 2017 kan het aangeboden worden tussen 10.00 uur en 12.00 uur bij 'Het Hooge Huys' in Ottoland (B 30)
- Op zaterdag 13 januari en zaterdag 24 maart 2018 komen we het huis-aan-huis ophalen in Goudriaan en Ottoland


Inzameling lege flessen:
Wilt u onze werkvakantie steunen en vindt u het terugbrengen van uw lege flessen en kratten niet erg handig tijdens het boodschappen doen? Dan hebben wij een mogelijkheid voor u om dit te combineren. Bij de kerk komt zeer binnenkort een krat te staan waar u uw lege flessen en kratten in kunt doen. Wij leveren deze dan voor u in en de opbrengst is voor de werkvakantie. Zo heeft u uw handen vrij bij het boodschappen doen en steunt u onze werkvakantie!

Heel veel verschillende manieren dus om onze werkvakantie te steunen. We hopen dat er ook voor u een mogelijkheid tussen zit om deze werkvakantie én het project in Moldavië te steunen. Wilt u alleen een gift overmaken om de werkvakantie te steunen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Het bankrekeningnummer is NL59 RABO 03225 49 892 t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente Ottoland Diaconaal project Moldavië. Heeft u vragen, mail dan naar werkvakantieGO@gmail.com of neem contact op met Maaike van Wijk.
 

 


Ander nieuws